Janne Hinkkanen toimii Park Expertin toimitusjohtajana. Jannelle on karttunut kokemusta jo vuodesta 2002, jolloin hän perusti ensimmäisen yrityksensä seikkailualalla. Janne kehitti palveluitaan ja yritystään sekä kouluttautui ja kehitti omaa osaamistaan seikkailu- ja kiipeilyalalla. Pitkäjänteinen ja määrätietoinen Janne on luonut vahvat verkostot, sekä tekee yhteistyötä merkittävien alantoimijoiden kanssa. Onnistuneet projektit ovat tuoneet rehelliselle ja hyvä sydämelliselle Jannelle pitkäaikaisia yhteistyökumppanuuksia sekä ystävyyssuhteita. Jannen asiantuntijapalveluita käyttävät lukuisat alan yritykset.

Hyvät vuorovaikutus- sekä neuvottelutaidot ja persoonallinen huumori on Jannen valttikortti haastavissakin tilanteissa. Jannen kokemukset alalla ovat kehittäneet hänen monipuolista osaamistaan. Janne hallitsee erinomaisesti alan lainsäädännön, standardit, rahoitus- ja lupa-asiat sekä muut säännökset.  Jannen monipuoliset taidot mahdollistaa asiantuntevan konsultoinnin ja laajan tuotetarjonnan.

Janne on luova ja innovatiivinen, joka on näkynyt menestymisellä yritysidea –kilpailussa sekä onnistuneissa projekteissa. Janne tekee työtään tarkkuudella ja intohimolla, jonka vaikutuksesta alalla on tehty tuotteiden takaisinvetoja sekä muutoksia muun muassa tuotteisiin, standardeihin ja käyttöohjeisiin.

Alan koulutukset
Korkeaharjoiterata-ohjaaja/kiipeilyopas
Putoamissuojainten määräaikaistarkastaja
ERCA –pelastaja
Edelrid Smart Belay master
ASG HUB pelastuslaitteen tarkastaja sekä kouluttaja
Erä- ja luonto-opas (AT)
Lasten ja nuorten erityisohjaaja (AT)
Koskenlaskuveneen kuljettaja
Koskiuintiohjaaja
Melonnanohjaaja
Hengenpelastaja
Ensiapu (EA-3 + PPE-D)