Kiipeilyseinät

Yrityksemme rakentaa ja myy Boulderwaende kiipeily- ja boulderseiniä, koulujen kiipeily- ja boulderseiniä  ja lasten kiipeilyseiniä. Boulderwaende on Saksalainen kiipeilyseiniä valmistava yritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Seinän muotoilu ja tyyli suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan, yksilöllisesti. Kaikki seinät rakennetaan EN 12572-1 tai EN 12572-2 vaatimusten mukaan. Seinissä käytettävä laadukas levymateriaali on Saksalaisen TÜV tarkastuslaitoksen testaamaan sekä hyväksymä. Seinät voidaan värjätä millä tahansa RAL tai NCS väreillä. Seiniin on myös mahdollista saada esimerkiksi logo maalattuna. Huolella ja ammattitaidolla suunniteltu ja rakennettu kiipeilyseinä on pitkäikäinen sekä turvallinen. Kiipeilyseinämme ovat toimivia ja näyttäviä. Boulderwaenden vahvuus on innovatiiviset ratkaisut, jatkuva laadun valvonta, nykyaikaiset materiaalit sekä nopea asennus. Toimitamme vaatimustenmukaisen dokumentaation suomeksi. Hoidamme suunnittelun, rakentamisen, asentamisen, suomenkielisen dokumentaation, lujuuslaskennat, välineet ja kaikki nämä EN 12572 mukaisesti.

Yrityksemme kautta saat kaikki tarvittavat välineet ja varusteet kiipeilyyn, kuten patjat, kiipeilyotteet sekä kiipeilyvälineet. 

Koulukiipeilyseinä

Olemme kehittäneet edullisen ja toimivan kiipeilyseinän koulujen käyttöön. Seinä on nopea ja helppo asentaa ja antaa mahdollisuuden tutustua kiipeilyn perustekniikkaan ja alkeisiin. Seinä käy useimpiin rakennelmiin. Ole yhteydessä niin katsotaan minkälainen ratkaisu teidän koululle sopii parhaiten: info@parkexpert.fi