Yrityksen historiaa

2002-2016

Vuonna 2002 silloinen triathlonisti Janne Hinkkanen ja taikuri Janne Mustonen perustivat ohjelmapalveluyrityksen Taikuri ja Teräsmies Ky. Yrityksen missiona oli tuottaa ja välittää laadukkaita ja turvallisia ohjelmapalvelutuotteita, joiden pääkomponentteina olivat luontoliikunta ja elämyksellisyys. Yrityksen toiminnan vetonaulana oli Imatra Express vaijerirata, jonka kansainvälinen huomio sai aikaan yrityksen nimenvaihdoksen vuonna 2010. Tuolloin käyttöön otettiin yrityksen nimeä tunnetumpi tuotenimi Imatra Express Oy. Imatra Express vaijerirata Imatrankosken yli tuli tiensä päähän vuonna 2016 koskinäytösten päätyttyä.

Park Expert

Park Expert on 2016 Imatra Express Oy:n käyttöönottama markkinointinimi, jonka tarkoituksena on eriyttää ohjelmapalvelutoiminta ja seikkailuratojen sekä kiipeilyvälineiden myynti toisistaan. Näin pystytään paremmin palvelemaan seikkailu- ja kiipeilyalan asiakkaita. Yrityksellä on runsaasti kokemusta kaupallisesta kiipeilytoiminnasta ja siihen liittyvistä välineistä. Park Expert maahantuo seuraavia tuotemerkkejä:

Seikkailupuistot: Faszinatour (Saksa)
Kiipeilyseinät: Boulderwaende (Saksa)
Kiipeilyvälineet:  Edelrid (Saksa)

Park Expertin kautta on saatavilla kilpailukykyiseen hintaan myös muita alalla tunnettuja tuotteita ja tuotemerkkejä kuten Petzl, Beal, Trublue, Alf, ZAZA2. Laajan kontaktiverkoston ansiosta meiltä kannattaa kysyä tarjous, oli kyse mistä tahansa alan tuotteesta tai palvelusta.

Missio

Yrityksemme missiona on tuottaa ja välittää kustannustehokkaasti laadukkaita, turvallisia ja korkea laatuisia seikkailusovellutuksia sekä kaupallisen kiipeilyn välineitä. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua sekä koulutusta, huoltoa ja muita asiantuntijapalveluita suomeksi, pitkäaikaisella kokemuksella.